Autosociaal & Customer Connect

Rendement door voorsprong.

Zet gemakkelijk en snel uw auto’s op verschillende occasionportalen en uw eigen website. AutoPresentatie van Customer Connect is sinds 2001 de eerste occasionsmanager op de markt.

Customer Connect

Plaats auto’s op de belangrijkste occasionportalen, druk offertes en prijskaarten af en houd grip op de sta-tijden van uw voorraad.

Indien een klant niet direct bij u kan slagen kan AutoPresentatie zijn wensprofiel opslaan en bewaken. Vanaf het moment dat zo’n auto in een vestiging wordt ingeruild gaat er een signaal naar de verkoper en kan AutoPresentatie per e-mail de prospect direct en inculsief documentatie en foto’s informeren. CustomerConnect kan de opvolging van deze lead inplannen en bewaken.

Informatie & support

Wilt u uw Autosociaal oplossing integreren met Customer Connect? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Neem contact op

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!