Autosociaal & Car-Systems

Ontstaan in het garagebedrijf van de eigenaar.

Met het voertuigbeheer van Car-Systems heeft u een duidelijk overzicht van al uw voertuigen, incl. hun vervaldatums, garanties, historie en meer.

Car-Systems Voertuigbeheer

CSS Car-Systems heeft al meer dan 20 jaar ervaring met de automatisering van het garagebedrijf. CSS Car-Systems is ontstaan in het garagebedrijf van de eigenaar, dus letterlijk op de werkvloer. Dit betekent dat de software past binnen de dagelijkse gang van zaken in het garagebedrijf.


Doordat CSS Car-Systems modulair is opgebouwd, geeft het u de gelegenheid om uw eigen pakket samen te stellen. Denk daarbij aan planning, werkplaats, auto in- en verkoop, voertuigbeheer en nog vele andere modules.

Informatie & support

Wilt u uw Autosociaal oplossing integreren met Car-Systems Voertuigbeheer? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Neem contact op

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!