Autosociaal & Cartel

Internetbureau voor de automotive

Met de online planning tool van Cartel kunnen uw klanten in de werkplaatsplanning van uw vestigingen kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak online plannen.

Cartel Werkplaats-Planning

De plankalender van Cartel geeft automatisch weer wanneer er ruimte is in de werkplaats van uw autobedrijf. Hierdoor kunnen er dag en nacht afspraken gemaakt worden voor de werkplaats en mist u geen klant in de werkplaats.


Na keuze van een datum, opgave van de wensen en ingave van enkele contactgegevens wordt de aanvraag per e-mail als planverzoek verzonden. De werkplaatsreceptie verwerkt de afspraak en bevestigt deze voor akkoord aan de klant. U blijft dus zelf uw eigen werkplaatsbezetting beheren.

Informatie & support

Wilt u uw Autosociaal oplossing integreren met Cartel? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Neem contact op

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!