Autosociaal & Car-Systems

Ontstaan in het garagebedrijf van de eigenaar

De software van Car-Systems bestaat uit verschillende modules. Deze kunnen uw autobedrijf ondersteunen bij de (dagelijkse) werkzaamheden.

Car-Systems

Car-Systems biedt autobedrijven inzicht in relatiebeheer, urenregistratie, planning en meer. Maak werkorders aan, houd uw voorraad bij en zie precies van welke auto’s de komende tijd de APK gaat vervallen zodat u contact op kan nemen met de klant.


Car-Systems heeft al meer dan 20 jaar ervaring met de automatisering van het garagebedrijf. Hierdoor past de software binnen de dagelijkse gang van zaken in het garagebedrijf.

Informatie & support

Wilt u uw Autosociaal oplossing integreren met Car-Systems? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Neem contact op

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!