Autosociaal & Autoflex

Garagesoftware voor de autobranche.

Uw occasions overal beheren waar u maar wilt? Met Autoflex is het publiceren van uw voorraad op een advertentiesite nog nooit zo makkelijk geweest.

Autoflex occasionbeheer-APP

Met de Autoflex occasionbeheer-APP beheert u uw volledige bedrijfsvoorraad en het adverteren van uw occasions op de diverse portals via uw telefoon, tablet of PC.


Een van de sterke punten is de manier waarop de gebruiker begeleid wordt bij het nemen van foto’s, waardoor alle auto’s op een uniforme manier gepresenteerd worden. Daarnaast zijn alle gegevens real-time voor uw hele organisatie inzichtelijk en aan te vullen. Met de Autoflex occasionbeheer-APP zijn externe adverteertools van derden overbodig geworden.

Informatie & support

Wilt u uw Autosociaal oplossing integreren met de Autoflex occasionbeheer-APP? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Neem contact op

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!