Autosociaal & Autoflex

Garagesoftware voor de autobranche

De software van Autoflex bestaat uit verschillende modules. Deze kunnen uw autobedrijf ondersteunen bij de (dagelijkse) werkzaamheden.

Autoflex

Autoflex biedt garagehouders inzicht in de complete administratie, productiviteit en omzet. In een handomdraai beschikt u over de informatie die u nodig heeft om uw autobedrijf goed te kunnen aansturen. Dit inzicht is cruciaal om de juiste beslissingen te nemen. Daarnaast kunt u dankzij Autoflex klanten verrassen met een snellere en betere service.


Dankzij de slimme, gebruiksvriendelijke applicaties heeft u met Autoflex altijd alle relevante informatie bij de hand. Van offerte tot inbouwschema en van factuur tot klant specifieke aanbiedingen.

Informatie & support

Wilt u uw Autosociaal oplossing integreren met Autoflex? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Neem contact op

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!